adeline PLL Fan Delisi Üye
Mesaj Sayısı : 6186 Kayıt tarihi : 06/09/12 Nerden : ordu Yaş : 29 Başarı Puanı : 5
| Konu: ONE DIRECTION BILLBOARD 2012 | HARRY STYLES RÖPORTAJI Salı Ocak 08 2013, 21:14 | |
| İngiltere'de yayınlanan X-Factor yarışmasıyla dünya çapınca büyük üne kavuşan One Direction grubu, şu sıralar Take Me Home ismini verdikleri ikinci stüdyo albümleri ile dünya genelinde fırtınalar estiriyor. Bu yıl Billboard tarafından hazırlanan 2012 yılının öne çıkan single'ları listesinde 1. sırada yer alan grup, Billboard dergisinin yeni sayının kapağında yer aldı. Derginin ön kapağında “2012 Yılının En Yeni Sanatçı″ başlığıyla da onurlandırılan grup, dergi ile teker teker röportaj gerçekleştirdi. Şimdi Grubun 18 yaşındaki en küçük üyesi Harry Styles ile yapılan röportaja göz atmaya ne dersiniz? BILLBOARD: Billboard tarafından 2012'de En Yeni Sanatçı seçildiniz, kutlarım. Nasıl hissediyorsunuz?
Harry Styles: Bu yıl bizim için inanılmaz bir yıl oldu. Amerika'ya ilk geldiğimizden bu yana harika bir zaman geçirdim. Kesinlikle çılgın ve inanılmaz bir yıl. BILLBOARD: Geçen yıl bu zamanlara bakalım, 2012'ye ve Amerika'ya bakış açınız nasıl?Harry Styles: Bu albüme baktığımızda gerçekten büyük bir anlaşma olduğunu görüyoruz. Bu kadar çok çalışmanın, takım olarak her şeyi ortaya koymamızın emeklerini almak muhteşem derecede iyi. BILLBOARD: Şu sıralar hangi yeni sanatçıyı dinliyorsun?Harry Styles: Müzik konusunda ablamdan çok etkilendiğimi söylemeliyim. Onun dinlediği gruplar diyelim. Sürekli dinlerdi ve bir şeyler indirirdi. Ben de indirdiği şarkıları ondan alırdım. Artık çoğu zaman iTunes'ten öneriler geliyor ya da hayranlarım dinlemem için şarkılar yolluyor ama ben şu sıralar The Lumineers dinliyorum. Albümleri gerçekten iyi. Elvis Perkins, O harika! BILLBOARD: Başarılı bir yıl geçirdiniz ama özellikle vurgulamak istediğin bir şey var mı?Harry Styles: Bence Olimpiyat Oyunları kapanışında sahne almamız kesinlikle listenin en üstünde. Odamda gibiydim.Bütün ailem oradaydı. Hissettirdikleri inanılmazdı. BILLBOARD: MTV VMA'da sahne almanız hakkında ne düşünüyorsun ve orada aldığınız 3 ödül hakkında?Harry Styles: Oranın ortamı gerçekten şaşırtıcıydı. O sahnede olmak kelimelerle açıklanamaz. İnsanların One Direction hakkında bir şey daha öğrendiklerini düşünüyorum. Bizim sergilediğimiz her performansı beğenecek gibiydiler. BILLBOARD:Bir konser filmi üzerinde çalışıyorsunuz. Ne beklemeliyiz?Harry Styles: Çok heyecanlıyız.Filme malzeme olması için uzun bir süre için kameralar karşısında yaşadık. Bunları izlemek heyecan verici olacak. biz sadece bir sürü filme oldum. Sadece geri izlemek heyecan verici olacak. Geriye dönüp baktığımızda yaptıklarımızı tekrar görmek, o zamanki yeteneklerimize şahit olmak olağan üstü olacak. | |
|