Pretty Little Liar Türkiye Fan forumuna hoşgeldiniz. =)
Pretty Little Liars ile ilgili aradığınız her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Üye olup,siz de hemen bu aileye katılabilirsiniz. =)

Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi 765939a
Pretty Little Liar Türkiye Fan forumuna hoşgeldiniz. =)
Pretty Little Liars ile ilgili aradığınız her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Üye olup,siz de hemen bu aileye katılabilirsiniz. =)

Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi 765939a
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK PRETTY LITTLE LIARS FAN SİTESİ 2010©

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi

5 posters
YazarMesaj
vexant.
Genel Moderatör
Genel Moderatör
vexant.

Başarı Puanı : 70

Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi Empty
MesajKonu: Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi   Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi Icon_minitimeÇarş. Haz. 13 2012, 23:46

Şimdiii ben çeviri yapıcam diye pc başına oturdum ama tabii ki bişi yapamadım daha doğrusu tamamını çeviremedim Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi 179510 Ortaya kendi cümlelerimle (Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi 320894 ) şöyle bi' şey çıktı.

Perrie'ye paparazzilerin çektiği fotoğraflar hakkında soru sorulunca fotoğrafları beğenmediğini,hazırlıksız yakalandığını söyledi. (Lan öpüşme fotoğrafının neresi hazırlıklı olcak ki? Bi saniye bekleyin,güzel bi öpüşme pozu mu veriyim dicen?)

Ayrıca 1D'nın aşk tanrısı (Zayncik Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi 21775) ile olan ilişkisi hakkında şunları da ekledi: Belli ki herkes Zayn ile ilişkim olduğunu ve benim gerçekten mutlu olduğumu biliyor.

Perrie'nin bu fotoğraflar hakkındaki sıkıntısı ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz?

ilk uzun (?) çevirim böyle oldu işte fldkgl Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi 179510 aldınız ama siz mesajı Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi 21775 beğenmemiş falan filan... onunla öpüştüğüne dua etsin lan sinirim bozuldu Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi 333817

not: fotoğrafların yayınlanmasını hoş bulmamış
nymphadora.
Admin
Admin
nymphadora.

Başarı Puanı : 193

MesajKonu: Geri: Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi   Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi Icon_minitimePerş. Haz. 14 2012, 00:26

Ya bence hiç yakalanmışa benzemiyorlar o kadar iyi kalitede kıçlarının dibinde yakanlanmamı oluşturmuş al buyur külahıma anlat. Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi 333817
fuckedvamp.
Yeni Üye
Yeni Üye
fuckedvamp.

MesajKonu: Geri: Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi   Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi Icon_minitimePerş. Haz. 14 2012, 03:31

forumdan atılmak istemiyorum ve susuyorum Very Happy
http://hazzastylesinmymine.tumblr.com/
kirmizilacivert
Moderatör
Moderatör
kirmizilacivert

Başarı Puanı : 40

MesajKonu: Geri: Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi   Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi Icon_minitimePerş. Haz. 14 2012, 04:15

Ben bu kızı seviyorum dersem ölür müyüm? :C:
perrie&zayn
Yeni Üye
Yeni Üye
perrie&zayn

MesajKonu: Geri: Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi   Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi Icon_minitimeCuma Haz. 15 2012, 23:21

zaynın sevgilisi olarak değil little mix grubunun bir üyesi olarak anılmak istiyor bundan daha normal birşey var mı?

Perrie Edwards,Zayn ile öpüşme fotoğraflarını beğenmedi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Perrie Edwards ve Zayn Malik Ayrılmadı!
»  Perrie Edwards,Zayn Hakkında Konuştu
» Zayn Malik ve Perrie Edwards Nişanlandı
» Perrie Edwards, Zayn Malik'in Evine Mi Taşınıyor ?
» Zayn Malik'in Yeni Perrie Edwards Dövmesi