Pretty Little Liar Türkiye Fan forumuna hoşgeldiniz. =)
Pretty Little Liars ile ilgili aradığınız her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Üye olup,siz de hemen bu aileye katılabilirsiniz. =)

Miley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu  765939a
Pretty Little Liar Türkiye Fan forumuna hoşgeldiniz. =)
Pretty Little Liars ile ilgili aradığınız her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Üye olup,siz de hemen bu aileye katılabilirsiniz. =)

Miley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu  765939a
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK PRETTY LITTLE LIARS FAN SİTESİ 2010©

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Miley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu

2 posters
YazarMesaj
vexant.
Genel Moderatör
Genel Moderatör
vexant.

Başarı Puanı : 70

Miley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu  Empty
MesajKonu: Miley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu    Miley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu  Icon_minitimeÇarş. Tem. 18 2012, 02:13

Miley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu  Nc
Miley Cyrus ve erkek arkadaşı Liam Hemsworth 16 Temmuz Pazartesi günü Batı Hollywood'da pilatese giderken görüntülendiler. 19 Yaşındaki başarılı oyuncu/şarkıcı nın 18 yaşındaki kardeşi Braison Cyrus bu hafta sonu bağdemcik ameliyatı olmuş. Ameliyatı çok iyi geçmiş. Miley'nin babası Billy Ray Cyrus twitterından da iç rahatlığını herkesle paylaştı;

Tanrıya şükürler olsun bütün Providence Saint Joseph hastanesindeki bütün doktor ve hemşire personeli çok iyi. 24 saattir çılgınca bekliyordum ama şimdi oğlumu nihayet evimize getirdim.

Miley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu  GLsaCsMiley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu  F1zNzsMiley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu  08rjvsMiley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu  Yw17asMiley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu  4xj9Qs
Miley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu  XBkejsMiley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu  IqKWwsMiley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu  VbDoesMiley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu  H2T3ZsMiley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu  9wN8us

Kaynak: En Son Neler Oldu
Spica
Acemi Üye
Acemi Üye
Spica

Başarı Puanı : 9

Miley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu  Empty
MesajKonu: Geri: Miley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu    Miley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu  Icon_minitimeÇarş. Tem. 18 2012, 04:14

Ben de oldum,sorun değil yani Very Happy
Geçmiş olsun.
Teşekkürler.

Miley Cyrus'ın Kardeşi Bademcik Ameliyatı Oldu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Miley Cyrus - See You Again
» Çalışmalar
» Iconlar
» Gifler
» Miley de ara verebilir!