vexant. Genel Moderatör
| Konu: Louis'in annesi onun Eleanor ile evlenmesini istiyor Salı Haz. 26 2012, 19:23 | |
| Louis'in genç kız kardeşleri Daisy ve Phoebe'nin Eleanor Calder isimli hamsterları var ve Louis'in ailesi Eleanor'a çok yakın gibi gözüküyor. Joannah Tomlinson tweet attı: “@drdeakin Bizim küçük yeni hamsterımız ne kadar tatlı? İkizi aracılığıyla ismi Eleanordu. @EleanorJCalder”Eleanor cevapladı: “@JayTommo @drdeakin Haha! Sevimli! Onunla buluşmak için sabırsızlanıyorum xxx.”Louis,One Direction ile ABD turundayken çok meşguldu, ailesiyle dinlenmek için zamanı vardı ve bir fan,Johannah'a tweet attı. (bilindiği gibi Jay) “@JayTommo eğer @EleanorJCalder hukuken kızın olsaydı,bu süper olurdu xx"Onun tweetiyle geriledi: “@elounorph @EleanorJCalder Evet olurdu x”Ayy,ne kadar tatlı. Annen seni Twitter'da evlendiriyor. Bu büyük bir şöhretin başlaması ve milyonlar ile özel hayatını paylaşmış olman değil mi? Kaynak: onedirection.net Çeviren: Mrs. StylesAlıntı yapmak yasaktır!
Çeviri yapmak ne kadar zormuş ya Tam emin olamadığım yerlerin üstlerini çizdim ama hemen hemen anlaşılıyor gibi ne söylenmeye çalıştığı sanırım (türkçem de bozuldu bu sırada ) Not: ilk 2 cümleyi çevirdim ama saçma sapan bişiler oldu diye yazmadım | |
|
bonnie. Co-Admin
Mesaj Sayısı : 14887 Kayıt tarihi : 13/08/10 Nerden : Mersin Yaş : 26 Başarı Puanı : 142
| Konu: Geri: Louis'in annesi onun Eleanor ile evlenmesini istiyor Salı Haz. 26 2012, 19:30 | |
| Hay ben senin çevirine Dilara | |
|
nymphadora. Admin
Mesaj Sayısı : 15940 Kayıt tarihi : 08/08/10 Nerden : Ankara Yaş : 29 Başarı Puanı : 193
| Konu: Geri: Louis'in annesi onun Eleanor ile evlenmesini istiyor Salı Haz. 26 2012, 19:30 | |
| Yoo gayet anlaşılır kuzum Daha genç be ne evlenmesi | |
|
chamberlain. Co-Admin
Mesaj Sayısı : 10185 Kayıt tarihi : 13/08/10 Nerden : Mersin Yaş : 26 Başarı Puanı : 145
| |
vexant. Genel Moderatör
| |