Pretty Little Liar Türkiye Fan forumuna hoşgeldiniz. =)
Pretty Little Liars ile ilgili aradığınız her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Üye olup,siz de hemen bu aileye katılabilirsiniz. =)

Louis Tomlinson: "Bir Kız Yeterince Sevimli Olmadığım İçin Beni Terketti"  765939a
Pretty Little Liar Türkiye Fan forumuna hoşgeldiniz. =)
Pretty Little Liars ile ilgili aradığınız her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Üye olup,siz de hemen bu aileye katılabilirsiniz. =)

Louis Tomlinson: "Bir Kız Yeterince Sevimli Olmadığım İçin Beni Terketti"  765939a
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK PRETTY LITTLE LIARS FAN SİTESİ 2010©

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Louis Tomlinson: "Bir Kız Yeterince Sevimli Olmadığım İçin Beni Terketti"

3 posters
YazarMesaj
vexant.
Genel Moderatör
Genel Moderatör
vexant.

Başarı Puanı : 70

Louis Tomlinson: "Bir Kız Yeterince Sevimli Olmadığım İçin Beni Terketti"  Empty
MesajKonu: Louis Tomlinson: "Bir Kız Yeterince Sevimli Olmadığım İçin Beni Terketti"    Louis Tomlinson: "Bir Kız Yeterince Sevimli Olmadığım İçin Beni Terketti"  Icon_minitimeÇarş. Haz. 13 2012, 18:53

One Direction grubunun üyelerinin bir kız tarafından terk edilmesi yada aynaya bakıp "Tipimden nefret ediyorum" deme ihtimali %0,01 falandır herhalde. Grubun benim için en sevimli ve eğlenceli üyesi Louis Tomlinson'un The Horror dergisine verdiği röportajı görünce şok oldum! Bir kız Louis'i terk etmiş neden mi? Çünkü yeteri kadar sevimli ve yakışıklı değil diye!
12 yada 13 yaşında bir kızla çıkıyordum. Ama ondan gerçekten çok hoşlanıyordum. Birkaç hafta sonra benden ayrılmaya karar verdi. Çünkü ona göre yakışıklı ve sevimli değildim.
Üzülme Louis, şuanda sevimli ve güzel bir sevgilin var. Ve eminim seni terk eden kız kliplerini televizyonda gördüğünde evinin bir köşesinde ağlaya ağlaya dondurma yiyordur.
Kaynak: En Son Neler Oldu?
nymphadora.
Admin
Admin
nymphadora.

Başarı Puanı : 193

Louis Tomlinson: "Bir Kız Yeterince Sevimli Olmadığım İçin Beni Terketti"  Empty
MesajKonu: Geri: Louis Tomlinson: "Bir Kız Yeterince Sevimli Olmadığım İçin Beni Terketti"    Louis Tomlinson: "Bir Kız Yeterince Sevimli Olmadığım İçin Beni Terketti"  Icon_minitimeÇarş. Haz. 13 2012, 22:44

Hayatımın en büyük hatasını yaptım diye dolanıyordur şimdi yazzıh Very Happy
kirmizilacivert
Moderatör
Moderatör
kirmizilacivert

Başarı Puanı : 40

MesajKonu: Geri: Louis Tomlinson: "Bir Kız Yeterince Sevimli Olmadığım İçin Beni Terketti"    Louis Tomlinson: "Bir Kız Yeterince Sevimli Olmadığım İçin Beni Terketti"  Icon_minitimeÇarş. Haz. 13 2012, 22:58

Harbiden he Very Happy
İnsanlar çok aptal Louis Tomlinson: "Bir Kız Yeterince Sevimli Olmadığım İçin Beni Terketti"  179510

Louis Tomlinson: "Bir Kız Yeterince Sevimli Olmadığım İçin Beni Terketti"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Louis Tomlinson
» Louis Tomlinson Futbolcu Oluyor!
» Louis Tomlinson'ın Seventeen Dergisiyle Röportajı
» Louis Tomlinson & Eleanor Calder - Londra Olimpiyatlarında
» Louis Tomlinson & Eleanor Calder Montreal'de El Ele