vexant. Genel Moderatör
| Konu: Louis Tomlinson: "Bir Kız Yeterince Sevimli Olmadığım İçin Beni Terketti" Çarş. Haz. 13 2012, 18:53 | |
| One Direction grubunun üyelerinin bir kız tarafından terk edilmesi yada aynaya bakıp "Tipimden nefret ediyorum" deme ihtimali %0,01 falandır herhalde. Grubun benim için en sevimli ve eğlenceli üyesi Louis Tomlinson'un The Horror dergisine verdiği röportajı görünce şok oldum! Bir kız Louis'i terk etmiş neden mi? Çünkü yeteri kadar sevimli ve yakışıklı değil diye! 12 yada 13 yaşında bir kızla çıkıyordum. Ama ondan gerçekten çok hoşlanıyordum. Birkaç hafta sonra benden ayrılmaya karar verdi. Çünkü ona göre yakışıklı ve sevimli değildim. Üzülme Louis, şuanda sevimli ve güzel bir sevgilin var. Ve eminim seni terk eden kız kliplerini televizyonda gördüğünde evinin bir köşesinde ağlaya ağlaya dondurma yiyordur. Kaynak: En Son Neler Oldu? | |
|
nymphadora. Admin
Mesaj Sayısı : 15940 Kayıt tarihi : 08/08/10 Nerden : Ankara Yaş : 29 Başarı Puanı : 193
| Konu: Geri: Louis Tomlinson: "Bir Kız Yeterince Sevimli Olmadığım İçin Beni Terketti" Çarş. Haz. 13 2012, 22:44 | |
| Hayatımın en büyük hatasını yaptım diye dolanıyordur şimdi yazzıh | |
|
kirmizilacivert Moderatör
Mesaj Sayısı : 3085 Kayıt tarihi : 27/03/11 Nerden : İstanbul Yaş : 28 Başarı Puanı : 40
| Konu: Geri: Louis Tomlinson: "Bir Kız Yeterince Sevimli Olmadığım İçin Beni Terketti" Çarş. Haz. 13 2012, 22:58 | |
| Harbiden he İnsanlar çok aptal | |
|