Pretty Little Liar Türkiye Fan forumuna hoşgeldiniz. =)
Pretty Little Liars ile ilgili aradığınız her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Üye olup,siz de hemen bu aileye katılabilirsiniz. =)

Miley Cyrsu: "Pilatese bağılı oldum!" 765939a
Pretty Little Liar Türkiye Fan forumuna hoşgeldiniz. =)
Pretty Little Liars ile ilgili aradığınız her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Üye olup,siz de hemen bu aileye katılabilirsiniz. =)

Miley Cyrsu: "Pilatese bağılı oldum!" 765939a
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK PRETTY LITTLE LIARS FAN SİTESİ 2010©

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Miley Cyrsu: "Pilatese bağılı oldum!"

YazarMesaj
chamberlain.
Co-Admin
Co-Admin
chamberlain.

Başarı Puanı : 145

Miley Cyrsu: "Pilatese bağılı oldum!" Empty
MesajKonu: Miley Cyrsu: "Pilatese bağılı oldum!"   Miley Cyrsu: "Pilatese bağılı oldum!" Icon_minitimeCuma Mayıs 18 2012, 02:17

Hannah Montana'nın yıldızı Miley Cyrus, 15 Mayıs'ta annesiyle beraber Miami'de görüntülendi. Bu gezintide köpeği Happy'yi de yanına alan Miley, hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Ayrıca son günlerde, düzenli olarak zamanının çoğunu pilates salonlarında harcayarak "Pilates Güzeli" lakabını taktığımız Cyrus, pilatese bağımlı olduğunu söyledi! Bu sözü bir dergiyle olan röportajında söyleyen Cyrus, bu röportajda diyetinden sevgilisi Liam'a kadar birçok konudan konuştu!

Muhabir: Harika görünüyorsun Miley! Bunun sırrı nedir?
Miley: Teşekkür ederim! Bunu, zorlu eğitimler ve 'Buğday Yok' diyetime borçluyum. Şu günlerde yaptığım gibi, doktorlar bana buğdaydan kaçınmamı söyledi. Aslında, bu diyet oldukça basit. Sadece buğday ve ekmek yemiyorum. Başlangıçta bu garipti, ama alıştım. Demek istediğim, problemsiz yiyemeyeceğim birçok yiyecek var, mısır ve pirinç gibi.

Muhabir: Buğdaya alerjin mi var?
Miley: Evet, yani bu kilo hakkında değil, sağlıklı kalmak istiyorum. Herkese buğdaydan kaçınmalarını öneririm. Cildinizde değişiklikler olduğunu hemen hissedeceksiniz! Hatta geri dönmek istemeyeceksiniz.

Muhabir: Yakın zamanda, bir blender tarafından saldırıya uğradığını duydum?
Miley: Evet. (Gülüyor.) Bu cihazlar konusunda gerçekten şanssızım. Şimdi iyiyim. Kötü bir şey, ama bu cihazlar söz konusu olduğunda, beceriksizce tersyüz ediyorum. (Tekrar gülüyor.)

Muhabir: Hangi egzersizleri yapıyorsun?
Miley: Pilatese bağımlı hale geldim. Bu gerçekten harika! Tabii ki, bunu bir buçuk saatte bir mola vererek yapıyorum. Eskisinden çok daha iyi hissediyorum! Yapmam gereken şeylerden sonra, pilates bana bir dinlenme gibi geliyor. Ve evet, söylemeyi unuttum; sabahları koşuyorum!

Muhabir: Yeni albümün üzerinde çalışıyorsun. Bundan bize biraz bahsedebilir misin?
Miley: Evet, yeni albümüm üzerinde çalışmaktan mutluluk duyuyorum. Stüdyodaki bütün ekibime teşekkür etmek istiyorum, kayıt yaparken benimle başa çıkmak hiç kolay değil! (Gülüyor.)

Muhabir: Bu konuda bir şeyler öğrenebilir miyiz?
Miley: Bu bir sır olabilir, ama duygusal birkaç şarkıyla beraber dans, pop ve R&B tarzı müziğin karışımı olacağını söyleyebilirim.

Muhabir: Romantik misin?
Miley: Evet.

Muhabir: "Açlık Oyunları" hakkında ne düşünüyorsun?
Miley: Açlık Oyunları, harika bir filmdi. Bunu şimdiden 100 kere izledim! Devamı için sabırsızlanıyorum. Gale karakteri ile Liam harika bir iş çıkardı, onunla gurur duyuyorum!

Muhabir: Liam'la aranızdaki mesafeyle nasıl başa çıkıyorsunuz?
Miley: ZOR! Onun uzakta Açlık Oyunları'nı çekmesi, onun için de, benim için de, kardeşi için de çok zordu.

Muhabir: Pahalı pırlanta bir yüzük edindiğinizi gördüm! Nişanlanmayı düşünüyor musunuz?
Miley: HAYIR! Bu, büyük annemden kalan eski bir aile yüzüğü. Ben bu eski ve romantik 'Titanik' stilini seviyorum!

ensonneleroldu.

Miley Cyrsu: "Pilatese bağılı oldum!"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Iconlar
» Gifler
» Miley de ara verebilir!
» Miley Cyrus - See You Again
» Çalışmalar