Pretty Little Liar Türkiye Fan forumuna hoşgeldiniz. =)
Pretty Little Liars ile ilgili aradığınız her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Üye olup,siz de hemen bu aileye katılabilirsiniz. =)

Demi Lovato: 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'  765939a
Pretty Little Liar Türkiye Fan forumuna hoşgeldiniz. =)
Pretty Little Liars ile ilgili aradığınız her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Üye olup,siz de hemen bu aileye katılabilirsiniz. =)

Demi Lovato: 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'  765939a
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK PRETTY LITTLE LIARS FAN SİTESİ 2010©

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Demi Lovato: 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'

YazarMesaj
bonnie.
Co-Admin
Co-Admin
bonnie.

Başarı Puanı : 142

Demi Lovato: 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'  Empty
MesajKonu: Demi Lovato: 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'    Demi Lovato: 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'  Icon_minitimePtsi Şub. 13 2012, 03:48

Demi Lovato: 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'  Untitled-1
Geçtiğimiz yıl, zorlu bir dönemden geçen Demi Lovato, Daily Record'la yaptığı bir görüşmede şunları söyledi;

"Annem benim her şeyim. O benim güç kaynağım, biriyle konuşmaya ihtiyacım olduğunda gittiğim kişi. İnanılmaz bir kişi. Sevildiğinizi ve bir şeyleri değiştirme şansınız olduğunu hissettiğinizde, ne olursa olsun yapabilirsiniz. Ona minnettarım ve bu yılı çok daha iyi bir yıl yapmaya hazırım. Çok enerjiğim. Harika hissediyorum."
Bu sözlerinden de anlaşıldığı gibi Demi bu yıl kasup kavurcağa benziyor. Görüşmede, yeni albümü Unbroken'ın en sevilen şarkılarından biri olan Skyscraper ile ilgili şunları da ilave etti;

"Bu şarkıyı kaydetmek benim için oldukça zordu. Ağlamama yardımcı olan bir şarkıydı ve ben onu kaydederken çok ham olduğumu hissettim. Bu şarkının içine bir çok duygu girdi."
Son olarak hayranlarına öğütlerde bulunan Demi, doğru arkadaşın önemini vurguladı;

"Ben gerçeği biliyorum. Hayatınızda ne olursa olsun sizi destekleyen birinin olması önemlidir. Ama bir arkadaşınızın "Atla" demesi, kesinlikle atlamaya ihtiyacınız olduğu anlamına gelmez. Yanlış yola sapmamaya dikkat edin. Arkadaşlarınızı akıllıca seçin. Yanlış kalabalık ile takılmak istemezsiniz."
https://twitter.com/meli3s

Demi Lovato: 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Demi Lovato - Here We Go Again
» Demi Lovato - One And The Same
» Demi Lovato - Who Will I Be
» Demi Lovato - Believe In Me
» Demi Lovato - Who Will I Be