Pretty Little Liar Türkiye Fan forumuna hoşgeldiniz. =)
Pretty Little Liars ile ilgili aradığınız her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Üye olup,siz de hemen bu aileye katılabilirsiniz. =)

Justin Bieber : 'Hayranlarımın Düşüncelerini Önemsiyorum'  765939a
Pretty Little Liar Türkiye Fan forumuna hoşgeldiniz. =)
Pretty Little Liars ile ilgili aradığınız her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Üye olup,siz de hemen bu aileye katılabilirsiniz. =)

Justin Bieber : 'Hayranlarımın Düşüncelerini Önemsiyorum'  765939a
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK PRETTY LITTLE LIARS FAN SİTESİ 2010©

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Justin Bieber : 'Hayranlarımın Düşüncelerini Önemsiyorum'

YazarMesaj
bonnie.
Co-Admin
Co-Admin
bonnie.

Başarı Puanı : 142

Justin Bieber : 'Hayranlarımın Düşüncelerini Önemsiyorum'  Empty
MesajKonu: Justin Bieber : 'Hayranlarımın Düşüncelerini Önemsiyorum'    Justin Bieber : 'Hayranlarımın Düşüncelerini Önemsiyorum'  Icon_minitimePtsi Şub. 06 2012, 03:11

Justin Bieber : 'Hayranlarımın Düşüncelerini Önemsiyorum'  GbulN

Justin Bieber dün Miami'de kaykay yaparken görüntülendi. Bieber şuanda stüdyoda çok çalışıyor ve sürekli onu stüdyo çıkışı görüyoruz ama bu arada da bir sürü röportaj yapıyor ve programlara katlıyor. Yani çok yoğun bir hayatı var! JB bunu anlatmak için de şöyle bir tweet atmış ve ayrıca röportajda hayranlarından bahsettiğini anlattı ;

@timbaland ile çalışıyorum = bütün gün uyuyorum,bütün gece çalışıyorum .

Bir röportaj yaptım. İyi adamım. Ona insanların benim hakkında ne düşündüklerini az umursadığımı söyledim. Ama hayranlarımın hakkımdaki düşünceleri önemli.

Justin Bieber : 'Hayranlarımın Düşüncelerini Önemsiyorum'  HviPGsJustin Bieber : 'Hayranlarımın Düşüncelerini Önemsiyorum'  33fm9sJustin Bieber : 'Hayranlarımın Düşüncelerini Önemsiyorum'  DXv08sJustin Bieber : 'Hayranlarımın Düşüncelerini Önemsiyorum'  V8qF5sJustin Bieber : 'Hayranlarımın Düşüncelerini Önemsiyorum'  RdMKIs

Justin Bieber : 'Hayranlarımın Düşüncelerini Önemsiyorum'  BztxhsJustin Bieber : 'Hayranlarımın Düşüncelerini Önemsiyorum'  GqYZ2s
https://twitter.com/meli3s

Justin Bieber : 'Hayranlarımın Düşüncelerini Önemsiyorum'
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Justin Bieber - Dr. Bieber
» Justin Bieber - That Should Be Me
» Justin Bieber & Will.i.am
» Justin Bieber - Where Are You Now
» Justin Bieber Tam Bir Baş Belası !