Pretty Little Liar Türkiye Fan forumuna hoşgeldiniz. =)
Pretty Little Liars ile ilgili aradığınız her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Üye olup,siz de hemen bu aileye katılabilirsiniz. =)

Justin Bieber: "Hayranlarımdan Kaçmadım!"  765939a
Pretty Little Liar Türkiye Fan forumuna hoşgeldiniz. =)
Pretty Little Liars ile ilgili aradığınız her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Üye olup,siz de hemen bu aileye katılabilirsiniz. =)

Justin Bieber: "Hayranlarımdan Kaçmadım!"  765939a
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK PRETTY LITTLE LIARS FAN SİTESİ 2010©

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Justin Bieber: "Hayranlarımdan Kaçmadım!"

YazarMesaj
bonnie.
Co-Admin
Co-Admin
bonnie.

Başarı Puanı : 142

Justin Bieber: "Hayranlarımdan Kaçmadım!"  Empty
MesajKonu: Justin Bieber: "Hayranlarımdan Kaçmadım!"    Justin Bieber: "Hayranlarımdan Kaçmadım!"  Icon_minitimeÇarş. Şub. 01 2012, 23:12

Justin Bieber: "Hayranlarımdan Kaçmadım!"  033
Justin Bieber bildiğiniz gibi NRJ Müzik Ödülleri için Fransa'ya gitmişti. Justin'in havaalanına geldiği andan internete bir hayranı tarafından çekilen bir görüntü sızdı. Videoda 17 yaşındaki şarkıcı hayranlarına hiç birşey demeden olabildiğince hızlı koşup oradan ayrıldı. Bu videodan sonra herkes Justin'e "Hayranlarından kaçıyor! Artık o çok değişti!" gibi laflar etti. Justin Bieber ise bunu twitter'dan açıklığa kavuşturdu:

"Benim için önemli olan birşeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum. Geçtiğimiz gün havaalanında 20 paparazzi tarafından etrafım sarıldı. Küçük alanları sevmiyorum. Direk uçağa binmek istedim. Kapıya doğru hızla koştum. İnternette video var. Ama orda 20 paparazziyi görmüyorsunuz. Hayranlarımdan asla kaçmam! O gün görüşemediğim hayranlarımdan ÖZÜR DİLİYORUM! Hayranlarım benim herşeyim. Onlara karşı olan sorumluluğumu biliyorum. Belieberlarımı seviyorum! Büyüdükçe bunlarla başa çıkmayı öğreneceğim. Hala öğreniyorum, hala insanım."
Justin Bieber çok haklı bence! Orada hayrandan çok paparazzi varmış. Bir anda 40 tane flashın patladığını düşünsenize! Ayrıca Justin Bieber'ın babası Jeremy Bieber'ın 20 yaşındaki yeğenini dövdüğü ve "Bana Justin Bieber'ın babası demeyin! Ben Jeremy Bieber'ım!" diye bağırdığı iddia ediliyor. Haberler kesin değil. İşte Justin Bieber'ın havaalanındaki videosu
https://twitter.com/meli3s

Justin Bieber: "Hayranlarımdan Kaçmadım!"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Justin Bieber - Dr. Bieber
» Justin Bieber - That Should Be Me
» Justin Bieber & Will.i.am
» Justin Bieber - Where Are You Now
» Justin Bieber Tam Bir Baş Belası !