Pretty Little Liar Türkiye Fan forumuna hoşgeldiniz. =)
Pretty Little Liars ile ilgili aradığınız her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Üye olup,siz de hemen bu aileye katılabilirsiniz. =)

"Stüdyoya geri dönmeyi seviyorum." -Demi Lovato  765939a
Pretty Little Liar Türkiye Fan forumuna hoşgeldiniz. =)
Pretty Little Liars ile ilgili aradığınız her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Üye olup,siz de hemen bu aileye katılabilirsiniz. =)

"Stüdyoya geri dönmeyi seviyorum." -Demi Lovato  765939a
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK PRETTY LITTLE LIARS FAN SİTESİ 2010©

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

"Stüdyoya geri dönmeyi seviyorum." -Demi Lovato

YazarMesaj
chamberlain.
Co-Admin
Co-Admin
chamberlain.

Başarı Puanı : 145

"Stüdyoya geri dönmeyi seviyorum." -Demi Lovato  Empty
MesajKonu: "Stüdyoya geri dönmeyi seviyorum." -Demi Lovato    "Stüdyoya geri dönmeyi seviyorum." -Demi Lovato  Icon_minitimeSalı Haz. 14 2011, 15:18

Stüdyoya geri dönmeyi seviyorum.Müzikle hislerimi anlatmak ve gerçek kişiliğimle ilgili konuşmak terapi oluyor.Ayrıca şimdiye kadar yeni albümümde yetenekli insanlarla çalışmak için yeterince şanslı olmama da yardımcı oluyor.Benim karşı karşıya kaldığım durumları yaşayan kızlara da ilham olmayı umuyorum.
İlk single’ım benim için çok özel.Önceden olduğumdan kişi ile bugünkü mutlu sağlıklı halim arasındaki seyahati sembolize ediyor.Aslında insanlar her şeye rağmen herhangi birşeyde yükselebiliyorlar.Bütün herşeyi sizlerle paylaşmak için çok heyecanlıyım! Şimdiye kadarki deneyimler çok şaşırtıcı ve bu süreçte çok eğleniyorum.Bir albüm yapmak için kesinlike çok hissim var.Kendimi kutsanmış, yorgun olmayan, merakla sinirli hissediyorum.Ama çoğunlukla gelecek hakkında ve yeni şarkıları fanlarımla paylaşmak için heyecanlı hissediyorum.
Güçlü kalın! Sevgiler, Demi Lovato…

"Stüdyoya geri dönmeyi seviyorum." -Demi Lovato
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Demi Lovato - Here We Go Again
» Demi Lovato - One And The Same
» Demi Lovato - Who Will I Be
» Demi Lovato - Believe In Me
» Demi Lovato - Who Will I Be